Harta Fabrica de Carne
Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
abonare revista
Belgian Meat

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

Carne de miel
INSSE: Sacrificările și producția de carne la 30 iunie (infoGrafic)
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 28 august 2015

Potrivit ultimelor date statistice prezentate de INSSE, în luna iunie 2015, față de luna precedentă, numărul ovinelor si caprinelor sacrificate a scăzut de aproape 2 ori.   În luna iunie 2015, față de luna precedentă, numărul animalelor  şi al păsărilor sacrificate a crescut la păsări, a scăzut la porcine şi...

Guvern
S-au modificat criteriile de recunoaștere a Grupurilor și Organizațiilor de agricultori
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 28 august 2015

Guvernul a aprobat o ordonanță care stimulează financiar înființarea grupurilor și organizațiilor de producători agricoli prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, stabilind criteriile de recunoaștere.   Ordonanța aprobată modifică și completează Ordonanța Guvernului nr. 37/2005 privind recunoașterea și...