harta carne close

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

Magazin Ana si Cornel
Puii la rotisor vor putea fi cumpărați în magazinele Ana și Cornel
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 24 aprilie 2015

Potrivit unei informări a companiei, preluat de Revista Piața, magazinele Ana si Cornel din Mizil, Ploiesti, Urlati, Urziceni, Bacau, Buzau, Ramnicu Sarat si Braila vor vinde pui proaspat la rotisor. Investitia in chipamente vine in urma analizei tendintelor de cumparare si a evolutiei pietei pe parcursul ultimilor ani.   Din dorinta de...

Vaccinare anti-Bluetongue
În problema Bluetongue, România poate adopta modelul Germaniei
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 24 aprilie 2015

Liderii crescătorilor de ovine doresc să adreseze un memoriu primului-ministru Victor Ponta, prin care să îl înștiințeze că se opun categoric vaccinării animalelor împotriva Bluetongue, din cauza pericolului de prăbușire a exporturilor.   ”O să fie foarte greu să determinăm conducerea ANSVSA să cedeze. Sunt bani mulți...