keller close
Belgian Meat

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

dEZVOLTAREA FITOCENOZELOR
Dezvoltarea fitocenozelor din heleștee
Autor: Teodora Chiorean  /   vineri, 28 noiembrie 2014

Dezvoltarea fitocenozelor din heleștee poate conduce la grave probleme în activitatea de piscicultură. Categorie importantă de producători primari, implicată (in)direct în derularea funcțiilor acvatice, plantele palustre și acvatice sunt prezente în zonele de ecoton și terestre adiacente. Este știut însă o dezvoltare abundentă a...

campania Taie TVA la carne
Sindalimenta susține campania Taie TVA la carne!
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 27 noiembrie 2014

Sindalimenta susține campania Taie TVA la carne, se arartă într-un comunicat primit la redacție din partea federației Pro Agro. Noua organizație care se alătură acestei campanii este cu siguranță determinată de situația deosebit de dificilă prin care trece sectorul de carne al României. În comunicat se afirmă că domnul Dragoş...