harta carne close

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

Taie TVA la carne
Ștefan Pădure: ”Șanse mari pentru reducerea TVA la carne”
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 2 martie 2015

Ștefan Pădure, Directorul Executiv al Asociației Române a Cărnii a declarat  pentru revista Fabrica de Carne că sunt ”Șanse mari pentru reducerea TVA la carne”.   După cum se știe, la finalul săptămânii trecute a avut loc o nouă rundă a dialogului dintre principalele organizații profesionale din Industria alimentară...

Veterinar
Programul Național și Local pentru asigurarea sănătății animalelor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 2 martie 2015

Programul Naționale și Local pentru asigurarea sănătății animalelor, precum și apărarea sănătăţii animalelor, protecţia şi bunăstarea animalelor, prevenirea transmiterii de boli la animale şi de la animale la om, siguranţa alimentelor de origine animală şi de origine vegetală destinată consumului uman, salubritatea furajelor...