Belgian Meat

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

Ciolos
Dacian Cioloș, noul Consilier special pentru Siguranță alimentară al C.E.
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 iulie 2015

Dacian Cioloș a fost numit Consilier special privind siguranţa alimentară internaţională în cadrul Comisiei Europene,  de către preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Potrivit reprezentanţei Ce în România, Dacian Cioloş nu va fi remunerat.   "Crizele alimentare, presiunea asupra resurselor naturale, populaţia...

Rondocarton
În 2015, Rondocarton vrea afaceri de 65 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 iulie 2015

Compania Rondocarton, parte a grupului austriac Rondo Ganahl, care deţine fabrici de carton ondulat în Cluj şi Târgovişte, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 65 mil. euro, în creştere cu 12% faţă de anul trecut, conform calculelor efectuate pe baza estimărilor companiei.   Compania a realizat anul trecut afaceri...