Harta Fabrica de Carne
Belgian Meat

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

AFIR
AFIR: Îndreptar pentru evitarea erorilor la accesarea fondurilor europene
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 27 iulie 2015

Pentru că, în ultima perioadă au fost constatate erori comise de fermierii, la întocmirea dosarelor pentru accesarea fondurilor europene, AFIR a întocmit un ”îndreptar”, mai precis, a anunțat o serie de sfaturi pentru ca aceștia să poată depune cererile în deplină concordanță cu reglementările în vigoare. Iată sfaturile celor...

Proteste in Franta
Deși vor primi mari ajutoare, fermierii francezi continuă protestele
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 27 iulie 2015

Deși guvernul de la Paris a anunțat alocarea unui fond de urgență pentru sprijin, în valoare de 600 de milioane de euro, protestul fermierilor francezi continuă cu episoade de violență. Au aprins baloți de paie și cauciucuri și au blocat cu tractoarele intrarea în mai multe magazine din sud-estul Franței. Agricultorii au controlat...