Harta Fabrica de Carne
Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
abonare revista
Belgian Meat

Forta de vanzari a companiei fox s-a dublat

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Forta de vanzari a producatorului de carne si preparate Fox s-a dublat in ultimele luni iar compania intentioneaza sa creasca anul viitor capacitatea de productie a fabricii de mezeluri de la 40 de tone pe zi in prezent la 60-80 de tone in 2010, pentru a putea sustine dezvoltarea distributiei, a declarat noul director general Iulian Marinica.

Acesta sustine ca incearca sa aplice un ritm de dezvoltare agresiv afacerii detinuta de Cornel Vulpe si fiul sau Dan pentru a-si putea atinge obiectivele stabilite pentru anul 2010: distributie nationala, prezenta in cat mai multe lanturi de magazine din retailul modern si crestere de 25% a cifrei de afaceri.

Din iunie cand a preluat conducerea executiva a Fox si pana in prezent Marinica spune ca a recrutat noi manageri, a restructurat echipa de vanzari, a renuntat la produsele neprofitabile si a renegociat contractele cu furnizorii. Compania a modificat de asemenea portofoliul de produse si a lansat o noua gama premium, segment pe care Fox nu a fost prezent pana anul acesta.

FDC 32 FERMA TEHNO2
BPEX: Principii de stocare și manipulare a materialului seminal
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 6 octombrie 2015

Depozitarea și manipularea corectă a materialului seminal va îmbunătăți performanța de reproducere în orice fermă. Pornind de la acest principiu simplu, BPEX (Biomedical Physics & Engineering Express), a pus la punct o serie de recomandări în acest sens, recomandări pe care vi le prezentăm în cele ce...

Irigatii
Se reiau discuțiile privind sistemul național de irigații
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 6 octombrie 2015

Pentru a debloca situația creată prin boicotul la vot la care au procedat parlamentarii liberali, în frunte cu Nini Săpunaru, reprezentantii agricultorilor se intalnesc astazi, 6 octombrie, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) cu Daniel Constantin, ministrul institutiei pentru a discuta despre programul național de...