Conferinta internationala Meat Milk 2016
Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
abonare revista

Gepeto, cris-tim si transavia, liderii pietei preparatelor din carne

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Ziarului financiar, producatorul Gepeto din Constanta, CrisTim si Transavia se afla pe podiumul companiilor de pe piata locala a preparatelor din carne in functie de capacitatea de productie instalata a fabricilor, arata datele Ministerului Agriculturii (MADR).

Capacitatile de productie ale primilor zece jucatori de pe aceasta piata acopera 260.000 de tone, cantitate suficienta pentru a acoperi un sfert din consumul intern din Romania.
Indicatorul arata o supradimensionare a capacitatilor de productie a jucatorilor de pe aceasta piata. Explicatia este ca fabricile au fost ridicate inainte de criza pe baza unor planuri de afaceri optimiste.

Asa cum a declara in alte randuri pentru revista Fabrica de Carne, Radu Timis a sustinut pentru sursa citata ca „Multe din fabrici sunt supradimensionate. Noi, producatorii, ne-am construit fabricile in timpul boom-ului economic. Am decis aceste dimensiuni cu gandul de a face fata la expansiunea retailerilor, dar si cu gandul la exporturi”.

Consumul in scadere de trei ani a lovit puternic in afacerile procesatorilor de carne, astfel ca piata a coborit in acest interval de la 1 miliard de euro la 800 de milioane de euro la sfarsitul anului trecut.

Actionarii producatorului Gepeto, compania cu cea mai mare capacitate de productie, sunt oamenii de afaceri Marin Costica, (30% din actiuni), Dumitru Soldatu (30%), Robert Boroianu (30%) si Dan Ciobica (5%).

Karpaten Meat
Karpaten Meat va participa la Meat & Milk 2016
Autor: Fabrica de carne  /   joi, 5 mai 2016

Karpaten Meat, compania care promovează cu asiduitate creșterea bovinelor pentru carne din rasa Angus, va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk.   Compania Karpaten Meat este administrată de elvețienii Samuel Widmer și Stefan Jung. Firma a fost fondată în anul 2008. Administratorii...

Radu Chetan
Noul președinte al ANSVSA va fi speaker al conferinței Meat & Milk
Autor: Fabrica de carne  /   miercuri, 4 mai 2016

Deși numit de curând la conducerea ANSVSA și ca dovadă a importanței Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, organizată de agenția infoGROUP, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, domnul Radu Roatiș Chețan a acceptat invitația de a participa în calitate de...

Gepeto, cris-tim si transavia, liderii pietei preparatelor din carne

Autor: Fabrica de carnemiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Ziarului financiar, producatorul Gepeto din Constanta, Cris-Tim si Transavia se afla pe podiumul companiilor de pe piata locala a preparatelor din carne in functie de capacitatea de productie instalata a fabricilor, arata datele Ministerului Agriculturii (MADR).
Capacitatile de productie ale primilor zece jucatori de pe aceasta piata acopera 260.000 de tone, cantitate suficienta pentru a acoperi un sfert din consumul intern din Romania. Indicatorul arata o supradimensionare a capacitatilor de productie a jucatorilor de pe aceasta piata. Explicatia este ca fabricile au fost ridicate inainte de criza pe baza unor planuri de afaceri optimiste. „Multe din fabrici sunt supradimensionate. Noi, producatorii, ne-am construit fabricile in timpul boom-ului economic. Am decis aceste dimensiuni cu gandul de a face fata la expansiunea retailerilor, dar si cu gandul la exporturi”, explica situatia Radu Timis, proprietar al Cris-Tim, unul din cei mai mari jucatori de pe piata, cu afaceri de 69 de milioane de euro anul trecut.

Consumul in scadere de trei ani a lovit puternic in afacerile procesatorilor de carne, astfel ca piata a coborat in acest interval de la 1 miliard de euro la 800 de milioane de euro la sfarsitul anului trecut. Actionarii producatorului Gepeto, compania cu cea mai mare capacitate de productie, sunt oamenii de afaceri Marin Costica, (30% din actiuni), Dumitru Soldatu (30%), Robert Boroianu (30%) si Dan Ciobica (5%).

IFFA
Revista Fabrica de Carne va fi prezentă la IFFA 2016-Frankfurt
Autor: Fabrica de carne  /   joi, 5 mai 2016

În urma invitației speciale adresată de organizatori, revista Fabrica de Carne va fi prezentă la cel mai important târg al anului destinat tehnologiei de procesare a cărnii, IFFA 2016, eveniment care își va deschide porțile sâmbătă 7 mai, la Frankfurt.   Din păcate, la unul dintre cele mai mari târguri de profil din lume,...

bRINEL
BRINEL: Conectează-te cu clienții într -un mod cu totul nou
Autor: Fabrica de carne  /   joi, 5 mai 2016

Compania BRINEL se regaseste cu consecventa, de 25 de ani, printre furnizorii autohtoni relevanti de solutii si servicii IT&C integrate, construite pe platforme multi-vendor. Managementul relatiei cu clientii, planificarea si gestionarea resurselor companiei/instituiei, sisteme pentru interactiuni multiple, centre de date private precum și...

Beck
Beck et al Services a devenit Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk
Autor: Fabrica de carne  /   joi, 5 mai 2016

Compania Beck et al Services, companie specializată în soluții IT, a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului, în Workshop-ul Fabrica de Carne, din ziua de 12 mai, în intervalul...

Karpaten Meat
Karpaten Meat va participa la Meat & Milk 2016
Autor: Fabrica de carne  /   joi, 5 mai 2016

Karpaten Meat, compania care promovează cu asiduitate creșterea bovinelor pentru carne din rasa Angus, va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk.   Compania Karpaten Meat este administrată de elvețienii Samuel Widmer și Stefan Jung. Firma a fost fondată în anul 2008. Administratorii...

Radu Chetan
Noul președinte al ANSVSA va fi speaker al conferinței Meat & Milk
Autor: Fabrica de carne  /   miercuri, 4 mai 2016

Deși numit de curând la conducerea ANSVSA și ca dovadă a importanței Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2016, organizată de agenția infoGROUP, eveniment care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, domnul Radu Roatiș Chețan a acceptat invitația de a participa în calitate de...