Știri Locale În România

Trei pacienți vârstnici cu Covid au murit în România după ce o unitate de terapie intensivă mobilă a funcționat defectuos cu oxigen. Ventilatoarele au încetat să funcționeze atunci când nivelul de …

Știri Politice În România

Partidul Comunist Român a fost singurul partid politic legal și lider în societatea românească înainte de Revoluția din 1989. Aceasta a fost o critică clară a partidului dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu …

Posturi De Știri În România

Multe VPN-uri oferă servere în România, dar multe nu au anumite caracteristici, cum ar fi viteza și securitatea. Are o rețea globală de peste 5.000 de servere în 60 de țări …

0 Comments

Pentru prima dată în România, două posturi de radio municipale au fost licențiate în cadrul proiectului european Grassroots Wavelength. Proiectul a creat două prototipuri de stații municipale în Portugalia, Irlanda și România, cu scopul de a crea o rețea regională, descentralizată, care să conecteze jurnalismul și informația Europeană și internațională.
Două posturi de radio municipale au fost autorizate să difuzeze și să deservească două sate izolate din România. Proiectul Radio Civic indică calea pentru radioul comunitar din țară. Proiectul european Grassroots Wavelengths reînnoiește tehnologia și modelul comunitar, astfel încât posturile de radio comunitare mici să poată fi conectate, inițiate și întreținute.
Dacă doriți să ascultați radioul și posturile de radio preferate de muzică românească, descărcați gratuit aplicația radio română și obțineți postul de radio preferat lângă dvs. Iată câteva dintre cele mai bune posturi de radio din România care pot fi transmise prin aplicația postului de Radio. Pe posturile de radio online, care sunt disponibile ascultătorilor, există sunete radio gratuite.
Virgin Radio România este un post național de radio românesc difuzat în toate orașele țării. Face parte din grupul media care operează și Vibe FM. Postul de radio pentru tineri Radio Kiss FM este deținut de P7S1 Radio Holdings SRL, care este controlat de afiliați succesivi înregistrați sub Prosiebensat 1 în diferite țări.
București, 15 Mai 2019 – Vodafone România va opera primul post de radio 5G în rețeaua sa mobilă SuperNet ™ 5g, oferind românilor acces la specificații excepționale și la tehnologie de ultimă oră. Contractul a fost semnat cu furnizorul local de comunicații fără fir soluții pentru Servicii de Radiocomunicații Centrul CSRMOTOROLA Tetra România, și poliția de frontieră, jandarmerie și alte unități au comandat noul portabil radiouri de mașină pentru fata lor personalului, Ministerul român de Interne a anunțat într-un comunicat de presă. Clienții VODAFONE vor fi printre primii care vor beneficia de potențialul tehnologic al rețelei SuperNet 5g atunci când telefoanele 5G vor fi disponibile pe piață.
Varvoru Jos si Sfantu Gheorghe au doua antene mici pentru transmisiuni FM, unde radiourile isi transmit programele. Voluntarii locali înregistrează cu smartphone-urile lor printr-o aplicație preinstalată.
Cookie-urile necesare sunt responsabile pentru funcționalitatea de bază a casetei radio online. Găzduirea și gestionarea site-ului web pentru streaming live, stocarea și arhivarea conținutului implică costuri suplimentare auxiliare, dar natura configurației tehnice înseamnă că costul total al difuzării este minim.
Mai jos veți găsi cele mai populare posturi de radio din România. Vă puteți bucura de muzică în România pe diferite frecvențe și genuri muzicale. Radio România FM este cea mai bună aplicație de radio online pentru a vă bucura de muzică online de fotbal și de postul de radio sport Konstanza station, Sound Of Sports Radio station București și Song Audio Radio station.
Un răspuns simplu și gratuit este că puteți descărca aplicația noastră, Radio România FM este cel mai popular post de radio live din România. Dacă vă place aplicația, ne-ar plăcea să o împărtășiți cu prietenii.
De asemenea, puteți marca Statisticile ca favorite și puteți utiliza notificările privind statisticile personale. Pentru teste, trebuie să vă conectați la consola pentru dezvoltatori Alexa, să activați testele și să vă schimbați abilitățile în fila Test.
Nu uitați să vă reutilizați abilitățile și funcția lambda pentru a vă face modificările eficiente. Amintiți-vă că o mare parte din informațiile despre locale sunt specifice schimbării locale. Funcția lambda va genera implicit un us East-1 în Virginia de Nord.
Aflați mai multe despre modul în care Statista vă poate susține afacerea. Micul Samaritean spune că România are mai multe posturi de radio decât toate celelalte țări europene la un loc. Clasamentul celor mai importante posturi de radio din România în 2019 după audiență (1.000) [grafic].
În perioada comunistă, Radio Europa Liberă (RFE) a fost cel mai popular post de radio din România. Mission Network News a colaborat cu MNN pentru a traduce emisiunile sale din rusă în română. Potrivit Pindicblaj, mesajele anti-creștine și Codul DaVinci au inundat țara cu ajutorul așa-numitei libertăți.
În 1989, un punct de cotitură istorică în societatea românească, revenirea la adevăratele valori precum democrația, libertatea de exprimare și redescoperirea adevăratei valori culturale din țară, societatea română de Radiodifuziune a fost marcat de o renaștere și o schimbare bruscă în radiodifuziune promptitudine și obiectivitate în programele radio. Abia în primul deceniu al secolului 21 industria muzicală românească a reușit. Datorită multor artiști și grupuri care și-au sacrificat viața pentru aceasta, industria și-a răspândit vitalitatea în întreaga lume.
Radio România Muzical a fost fondat în 1997 și este singurul post de radio românesc dedicat muzicii clasice. În parteneriat cu cele mai importante evenimente muzicale românești, este postul European unde sunt oferite spre ascultare spectacolele și concertele live ale European Broadcasting Union. Juriul International Classical Music Awards (ICMA) permite postului să servească drept membru al juriului.
Numărul de ore de emisie a crescut de la 305 în 1928 la 3500 în 1934. Potrivit unui sondaj de audiență Radio realizat în perioada 31 August-20 decembrie anul trecut de IMAS și GfK România, Kiss FM este și cel mai ascultat post de radio din România în toamna anului 2015.
Agerpre colectează și distribuie știri, imagini și articole de presă din mass-media autohtonă și străină. Comitetul Central declara în martie 1951 că toate materialele tipărite trebuie să corespundă celui mai înalt și mai important spirit al Partidului Muncitoresc Român.
Mass-media a servit ca instrument de Propagandă sub o serie de lideri comuniști români pentru îndoctrinare și dezinformare în anii 1950 și 1960. Comisia Aliată de Control, dominată de Uniunea Sovietică, a impus o cenzură strictă asupra tuturor formelor de comunicare, în special a presei. Mass-media a fost controlată de grupuri interblocante de organizații de partid și de stat, cu organisme de supraveghere și autorități de afaceri care controlează presa scrisă și difuzată.
Forțele de ocupație sovietice au publicat și propriul ziar în limba română, Graiul nou. Ca parte a operațiunilor sale, Curierul a preluat ziarele Armatei Roșii și ale Partidului Comunist. Agenția oficială de știri Rador din România a fost respinsă și ignorată directivele emise de ziar.
Aceasta nu este o preocupare nejustificată într-o țară precum România, unde membrii minorităților precum romii sunt ținta unei discriminări grave. Un domeniu mai larg de îngrijorare este utilizarea potențială a limbajului discriminatoriu și inflamator, care pune în pericol toate sectoarele Comunității și prezintă posibilitatea ca posturile de radio locale să fie utilizate ca vehicul pentru propaganda politică.

Author

robert@niechcial.io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *