Știri Locale În România

Trei pacienți vârstnici cu Covid au murit în România după ce o unitate de terapie intensivă mobilă a funcționat defectuos cu oxigen. Ventilatoarele au încetat să funcționeze atunci când nivelul de …

Știri Politice În România

Partidul Comunist Român a fost singurul partid politic legal și lider în societatea românească înainte de Revoluția din 1989. Aceasta a fost o critică clară a partidului dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu …

Posturi De Știri În România

Multe VPN-uri oferă servere în România, dar multe nu au anumite caracteristici, cum ar fi viteza și securitatea. Are o rețea globală de peste 5.000 de servere în 60 de țări …

0 Comments

Multe VPN-uri oferă servere în România, dar multe nu au anumite caracteristici, cum ar fi viteza și securitatea. Are o rețea globală de peste 5.000 de servere în 60 de țări din întreaga lume. Este cuplat pentru viteze excepționale și are zeci de servere în țară, astfel încât să puteți debloca fluxurile live ale Televiziunii Române cu ușurință.
Când utilizați un VPN, traficul dvs. de Internet este criptat, ceea ce îl protejează de ochii indurerați. Puteți viziona televiziunea română oriunde în lume conectându-vă cu un server VPN din România.
Televiziunea Română difuzează programe de televiziune pentru fiecare român care locuiește acasă sau în regiunea sa. Cu toate acestea, dacă călătoriți în România, este posibil să constatați că nu puteți transmite în direct canalele TV preferate din România. Acest lucru se datorează faptului că streamingul acestor canale este supus restricțiilor privind drepturile de autor și licențierea.
În acest fel, Televiziunea Română își îndeplinește o parte mai mare a misiunii decât televiziunea publică, care este menită să răspundă nevoilor și așteptărilor publicului.
TVR-3 este un canal de interes public operat de operatori de cablu. În timpul săptămânii există programe informative și programe de divertisment utile despre România. Ca și alte canale TVR, este difuzat pe sateliții W2 și 16 grade e ai Eutelsat.
Acest articol analizează rolul televiziunii în Revoluția Română din 1989. Bazându-se pe documente ale Serviciului Secret român, materiale audiovizuale și interviuri cu foști angajați ai televiziunii, aruncă o nouă lumină asupra evenimentelor revoluționare.
LOS ANGELES, pe 5 Mai, 2017 / PRNewswire / – În semn de recunoaștere a aproape 4 milioane de Români care trăiesc în interiorul granițelor naționale, OwnZone Divertisment Technologies a lansat o aplicație care le dă și altora acces la cea mai largă gamă de conținut din românia disponibil într-o singură locație. OwnZone România, care va fi disponibil în întreaga lume pe 5 Mai 2017, oferă o gamă largă și variată de divertisment românesc, știri, muzică, publicații și evenimente sportive live. Cu accent pe diversitatea conținutului românesc disponibil, Aplicația include peste 130 dintre cele mai mari filme românești realizate vreodată.
În luna aprilie, Solaris a semnat un contract de furnizare a stațiilor de încărcare pentru autobuze electrice în orașele Sighetu Marmației, Iași și Suceava din România. Anunțul de astăzi a fost făcut de CEO-ul OwnZone Entertainment Technologies pentru Europa, Constantin D. Lucescu, și fondatorul său, Dan Goman, care vin din România și doresc să contribuie la patrimoniul lor.
Activitatea de televiziune a grupurilor de antene a început în 1989, când Antenna TV a lansat unul dintre primele posturi de televiziune private din Grecia. A devenit rapid principalul radiodifuzor al țării, dezvoltând o strategie axată pe spectatori. În 2000 Antena Nova Television a achiziționat televiziunea bulgară pentru 3 milioane de dolari în 2000 și a vândut unitatea în 2008 pentru 970 de milioane de dolari.
Redactorii de știri au încercat să găsească un echilibru între acoperirea știrilor de ultimă oră și raportarea investigativă. Protv și-a folosit abordarea de pe piața de masă pentru a ajuta la promovarea campaniilor de informare publică cu privire la sănătate, mediu și alte probleme publice. Cele două branduri media de top au fost Digital Public (online și offline) și canalele de televiziune generaliste PROTV News Television și Digi 24. Ambele sunt companii listate la NASDAQ și bursa de Valori din România.
Articolul 16 al armistițiului a permis autorităților sovietice și comuniste române să reglementeze tipărirea, importul și distribuția de reviste și alte publicații, emisiuni radio, rețele poștale, telegrafice și telefonice în România. Comisia de Control al Aliaților-sovietici, înființată la București în 1944, a schimbat acest lucru. Ministerului Afacerilor Externe i-a fost încredințată responsabilitatea presei de a proteja și liniști jurnaliștii străini din România.
Pentru următorii 250 de ani, regiunea, care va deveni mai târziu România, a rămas împărțită între stăpânii săi musulmani (otomani) și romano-catolici (germani). În secolul al XVIII-lea, influența otomană a fost înlocuită de implicarea Rusiei în politica românească. Cu sprijinul Marii Britanii și Franței, România s-a născut sub conducerea lui Alex Andru Cuza în 1861.
Postul național de televiziune TVR1 din România a pierdut peste 60.000 de telespectatori în prime time și 314.000 în total, coborând pe locul opt în clasament. Prima TV, un post de televiziune privat, a pierdut chiar mai mult de 100.000 de telespectatori și a scăzut pe locul nouă, cu o medie de 260.000. Reformele lui Cuza au pierdut sprijinul nobililor români, al politicienilor și al clerului.
În timp ce televiziunea rămâne principala sursă de știri, România a raportat că consumul de ziare tipărite a fost cu 19% mai mic decât în sondajul nostru. Smartphone-urile (71% utilizare săptămânală) au depășit calculatoarele ca principală poartă de acces la știrile digitale în acest an. Scăderea încrederii în știri a plasat România în partea de jos a sondajului nostru internațional.
Românii petrec în medie 3,3 ore pe săptămână uitându-se la televizor și 3,7 ore în weekend, potrivit unui studiu privind consumul de televiziune și video în România. Unii au tăiat cablul cu cutii de cablu, antene, antene satelit și echipamente speciale. Și majoritatea posturilor de televiziune au o strategie specială în prime-time, încercând să obțină cât mai mulți oameni să o urmărească.
Suportul live chat este disponibil 24 de ore pe zi, iar criptarea este utilizată pentru a asigura traficul pe Internet. Dacă doriți să utilizați IPVanish cu un router Linux, trebuie să urmați instrucțiunile de configurare manuală.
TVR 3 are un program dinamic și variat, care reflectă evenimentele regionale. Este format din programe produse în studiouri regionale din Iași, Craiova, Cluj, Timișoara, Târgu Mureș și București. Există, de asemenea, o selecție tot mai mare de produse de bibliotecă, inclusiv date de arhivă, studii de caz și videoclipuri.
Premierul român Florin Citu a declarat că guvernul a luat vineri decizia de a relaxa unele restricții legate de coronavirus până sâmbătă. O stare de asediu pe timp de noapte va fi ridicată și se vor aplica reguli obligatorii de acoperire a spațiilor publice închise aglomerate cu spații publice deschise, inclusiv piețe, transport public și locuri de muncă.
Irlanda este cea mai recentă țară europeană care a restricționat utilizarea medicamentelor Oxford-AstraZeneca la 60%. Trei pacienți vârstnici cu Covid au murit în România în urma unui defect într-o unitate de terapie intensivă mobilă. Ventilatorul a încetat să funcționeze atunci când nivelul de oxigen a crescut prea mult, au declarat autoritățile de la București.

Author

robert@niechcial.io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *