keller close
Belgian Meat

Regulamentul concursului ”Cris-Tim te face superstar!”

Autor: Fabrica de carnejoi, 20 martie, 2014

Pornind de la povestea Luizei (fetița adorabila) care a devenit o mică vedetă odată cu apariția în spotul din 2002, Cris Tim cauta 8 copii care vor fi vedetele noului spot Salam Sasesc, prin intermediul campaniei Cris-Tim te face superstar!

Provocarea campaniei:

Scrie pe blogul tău o postare în care să-ți convingi cititorii părinți să-si înscrie copiii în concursul Cris-Tim te face superstar, folosindu-te de informațiile existente la acest link.

Mai mult, demonstrează că orice copil are stofă de vedetă, așa că orice copil merită să fie înscris în concursul CrisTim și astfel să aibă șansa de a fi următoarea vedeta a campaniei Salam Sasesc (printr-o simpla argumentatie – 3 motive pt care orice copil poate fi vedeta, prin expunerea unei povesti inedite despre un copil cunoscut care are stofa de vedeta, printr-un video scurt cu copii talentati etc).

 Mecanismul campaniei:

1.Scrie pe blogul tau, răspunzând provocării de mai sus, cu link către www.superstar.cristim.ro și embed la clipul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=Web4wcfTCDA

2.Pune articolul tau în formularul de mai jos.

 Desfășurarea campaniei:

Perioada: 18-31 martie, ora 23:59

Pe data de 4 aprilie, juriul format din doi reprezentati kooperativa 2.0 (Cristian China-Birta și Adela Parvu) și reprezentanții Cris-Tim vor anunța castigătorii, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie.

Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la «Mecanism campanie», condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.

Creativitatea – articolul trebuie să fie scrise într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite, care să creeze buzz.

Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău.

 Premiile campaniei:

Locul 1 – 100 euro

Locul 2 – 5 premii a câte un coș mare cu produse Cris-Tim

Puncte Blogal – Locul 1: 50 puncte, Locul 2: 5×30 puncte

Nota:

Premiiile se vor acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorilor;

cota de pescuit
România îşi păstrează cota de pescuit la calcan în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   marți, 16 decembrie 2014

România îşi păstrează cota de pescuit la calcan la 43,5 tone pentru anul 2015, deşi au fost discuţii numeroase pentru reducerea cu 15% a cotei de calcan din Marea Neagră, a declarat, luni, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, care participă la Bruxelles la Consiliul Agricultură şi Pescuit al Uniunii...

Charbel Laoun, Administrator Agrisol Group of Companies
Agrisol Group of Companies încheie anul 2014 cu profit
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 15 decembrie 2014

După o perioadă dificilă pentru întreaba avicultură românească, Agrisol Group of Companies încheie anul 2014 cu profit, dovedind astfel faptul ca profesionalismul si managementul performant sunt cele mai bune ingrediente ale unui succes consistent si permanent.   Lucrul acesta a iesit in evidenta mai ales in acest an cand grupul...