Știri Locale În România

Trei pacienți vârstnici cu Covid au murit în România după ce o unitate de terapie intensivă mobilă a funcționat defectuos cu oxigen. Ventilatoarele au încetat să funcționeze atunci când nivelul de …

Știri Politice În România

Partidul Comunist Român a fost singurul partid politic legal și lider în societatea românească înainte de Revoluția din 1989. Aceasta a fost o critică clară a partidului dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu …

Posturi De Știri În România

Multe VPN-uri oferă servere în România, dar multe nu au anumite caracteristici, cum ar fi viteza și securitatea. Are o rețea globală de peste 5.000 de servere în 60 de țări …

0 Comments

Trei pacienți vârstnici cu Covid au murit în România după ce o unitate de terapie intensivă mobilă a funcționat defectuos cu oxigen. Ventilatoarele au încetat să funcționeze atunci când nivelul de oxigen a crescut prea mult, au declarat autoritățile de la București. Virusolog Marc van Ranst, care a condus Belgia anti-Covid campanie, a spus el a fost hrănit cu cele mai recente de dans manager constant amenințări cu moartea.
Aproximativ 3.000 de protestatari anti-vaccinare din toată România s-au adunat duminică în fața clădirii Parlamentului din București, după ce autoritățile au anunțat noi restricții pe fondul creșterii infecțiilor cu COVID-19. Este mai puțin de șase săptămâni de restricții pe Covid-19 s-au relaxat în capitala româniei, dar în creștere infecții determinat autoritățile să restabilească mai stricte restricții pentru o perioadă de 14 zile de luni. Peste 1.000 de persoane au protestat în capitală pe 29 martie împotriva restricțiilor care vizează reducerea răspândirii virusului.
Activiștii anti-vaccinare se adună în fața clădirii Parlamentului din București, România, duminică, 7 martie 2021. Mii de anti-vaccinare activiști în România s-au adunat în afara țării clădirii parlamentului pentru a protesta împotriva guvernului pandemie măsuri de răspuns după ce autoritățile au anunțat noi restricții în fața creșterii COVID-19 infecții. Curtea Europeană a Drepturilor Omului s-a pronunțat împotriva unui membru al Parlamentului European care a susținut interzicerea erei COVID – 19 în țara sa de origine România L-a privat de libertate joi.
Ca urmare a derogării temporare a României de la dreptul la întruniri pașnice în luna martie, există o interdicție generală privind adunările publice în anumite locuri. Adunarea a până la 100 de persoane a fost permisă în noiembrie, dar numai în anumite garanții. În timpul perioadei de asediu, în acest caz, autoritățile au sfătuit oamenii din România să-și părăsească locuințele între orele 6 și 10.
Răspunsul guvernelor la COVID-19 a ridicat probleme legate de drepturile omului, inclusiv cele legate de drepturile poliției, libertatea de întrunire și dreptul la educație. Romii continuă să fie discriminați sistematic și se confruntă cu utilizarea excesivă a forței și abuzurile poliției. Un studiu al Organizației non-guvernamentale Caritas România a evidențiat provocările cu care se confruntă copiii și grupurile vulnerabile în accesarea învățământului la distanță în timpul blocadei din martie până în iunie, romii fiind cei mai afectați.
Jurnaliștii din România se confruntă cu nesiguranța locului de muncă, salariile mici sau întârziate, presiunea economică și politică din partea proprietarilor de media și a agenților de publicitate. Reporterii din România sunt supuși abuzului verbal, intimidării și agresiunii fizice. Din 2009, România a suferit mai mult decât majoritatea vecinilor săi de pe urma recesiunii economice globale.
România are a șaptea cea mai mare populație (22 milioane) din UE și este cea mai mare țară din sud-estul Europei. De asemenea, are cea mai mare rată de penetrare a televiziunii prin cablu din Europa, 79% dintre gospodării urmărind televiziunea prin intermediul unei rețele CATV în 2007.
Detine postul de Radio International Radio Romania si o retea internationala si regionala de 12 posturi, printre care Radio Romania Regional, Radio Iasi si Radio Cluj. Acesta include, de asemenea, Agenția de știri Rador, o editură, un departament de producție radio și teatru și mai multe orchestre și coruri. Televiziunea este cel mai popular mediu de divertisment din România și a colectat două treimi din banii de publicitate (33,7 milioane de euro) în 2008.
Irina relatează pe diverse teme dintr-o gamă largă de domenii precum politică, societate și divertisment. Visează să viziteze Islanda într-o zi pentru a vedea maimuțele arctice jucând.
UJ Magyar Szo, un cotidian în limba maghiară publicat în București, România. În această fotografie prezentată de casa de licitații Artmark pe 4 mai 2021, 119 locuri-Rombac, unul dintre cele unsprezece astfel de avioane de pasageri construite în România și folosite de dictatorul comunist Nicolae Ceaușescu pentru călătorii oficiale între 1986 și 1989, se află la o bază militară din Otopeni, România. Avionul, care a fost folosit pentru călătoriile oficiale ale regretatului lider comunist al României, Nicolae Ceaușescu, a fost unul dintre cele nouă construite sub licență britanică în 1989.

Author

robert@niechcial.io

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *